Showroom modeling for Derek Lam and Job bookings

Var tvungen att ge bort mina skift på Lucys för jag bokade nämligen modelljobb resten av veckan! Derek Lam bokade mig nu under market-week precis innan Fashion Week börjar på Fredag. Sitter i en Derek Lam klänning och provar skitsnygga skor framför butiksägare och kunder. Och får betalt för det. Jag älskar att vara modell haha. Det är inte klokt egentligen, under de här fyra dagarna kommer jag tjäna mer än jag gjorde under hela januari månad. Och jag älskar vad jag gör. Mer modelljobb tack!

Har dessutom bokat en dansshow som turnerar i hela världen! Är dock lite skeptiskt pga. kontraktet dem skickade till mig. Vi får se!

Och en sak till, snart är det min födelsedag! Och Papi och Mariana ska komma hit! Ska bli så kul att få träffa dem! En promotor för olika klubbar kontaktade mig och ville fixa bord och flaskor på vilken klubb jag ville gratis och ta med hur mycket folk jag ville dagarna runt min födelsedag. Kul!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s