If I’m going anywhere it’s probably too far

Sitter på Dunkin Donuts och håller på att somna, jobbade tio timmar idag från klockan nio på morgonen.

Om ni tror att man inte blir trött av att ta av och på designerskor framför inköpare så har ni fel. Svetten börjar nästan rinna när jag kämpar mig i ett par skor som är alldeles för små för mina höga vrister. Alla kollar på mig och väntar och jag vrider, trycker och vickar för att få ner fossingen. Sen är jag helt röd i ansiktet, tittar ner och låtsas vara sjukt intresserad av skorna jag redan haft på mig 500 gånger. Allt är storlek 37 i showrooms men jag tror inte Derek Lam tog hänsyn till mina ankfötter när han designade vissa skor i den här otroligt fina kollektionen. De flesta passar dock perfekt och jag känner mig som en modern askungen!

Det är roligt att få vara runt så mycket mode, jag kan ju inte trivas bättre än såhär. Alla som kommer in och ut har sjukt snygga kläder, kommer från olika länder och äger butiker eller jobbar för stora varuhus. Det är också roligt att jag vet exakt vad som kommer vara inne hösten 2013 och vilka skor som kommer visas på Derek Lams runway på söndag. Blir så himla inspirerad! Att modellandet betalar extremt bra kan jag heller inte klaga på.

Jag är så lycklig nu, jag har ingenting att klaga på. Bara lite saker jag är nervös över, men jag vet att det kommer gå bra! 2013 är redan ett fantastiskt år, speciellt februari.

Och jag blir som ett litet barn när jag tänker på att det snart är min födelsedag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s