Miami and Hawaii

Börjar med att säga, ledsen för dålig uppdatering! Februari är en galen månad då mitt visa går ut men samtidigt är det alla hjärtans dag (imorgon), pappi kommer hit på fredag och på lördag är det min födelsedag!

Och vet ni vad, min födelsedagspresent från Jordan är en resa till Miami! Vi åker nästa vecka, ska bli så himla skönt att bara njuta av solen med baby. Han var tvungen att avslöja det då pappas födelsedagspresent till mig var en resa till Hawaii! Det visade sig att det inte är säkert för mig att åka dit pga mitt visa men jag är inte ledsen nu blir det ju Miami istället!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s