FONTAINEBLEU and MIAMI

Nu är vi framme i Miami! Och jävlar vad fint det är här, vill inte åka hem alls känner jag redan nu. Vi bor på FOUNTAINBLEU!!! Det finaste hotellet i hela Miami där Drake alltid bor (varför vet jag detta haha) jag kommer ihåg att jag skojade med Jordan att vi skulle bo här och helt plötsligt är vi här. Galet.

vi ska ta oss samman och sen ge oss ut och äta och gå till en av de tusen poolerna eller stranden. Vi har förresten utsikt över hela Miami, stads och havsutsikt!

Ah, är så glad att jag inte vet var jag ska ta vägen!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s