Happy birthday to me!

Kan inte ha önskat mig en bättre födelsedag! Papi och Mariana kom sjungandes på morgonen med en jättestor cheesecake tårta och jag låtsades sova i vanlig ordning. Jag öppnade paket från Papi, Mariana, Mammut och alla och sen tog vi det lugnt hemma. Var fortfarande sjuk så jag tryckte i mig alka-seltzer tabletter och honungste med citron. Efteråt stack vi ut på stan ett litet tag och jag försökte hitta något att ha på mig, utan lycka!

Vi åt lunch på det lilla dominikanska stället vid mig i Harlem innan det nästan var dags att börja göra sig ordning. Min papi är ändå rätt cool, vi satt tillsammans när jag gjorde mig i ordning, drack rom och lyssnade på The Black Keys.

Vid halv tio mötte vi upp Jordan på Sea, en av mina favoritaffärer i Meatpacking district. Åt en jättemysig middag med cocktails och satt och pratade i säkert två timmar.

Kvällen blev inte alls som planerad men ändå så mycket bättre! Hann in en stund på Jane Hotel innan jag sa till alla inbjudna att komma till Sway. Väl där hade vi bord och flaskor och dansade loss till stängning! Så himla kul och massa blandat folk! Jag och baby tog taxi hem väldigt sent, chillade i hans studio till säkert halv sju på morgonen innan vi gick och la oss.

SJUKT LYCKAD FÖDELSEDAG!

Både Jane och Sway var packade med folk!

Tror det var någon låt vi gillade haha

Här med haha

Nästan enda bilden på några av mina vänner! För sen blev det lite för suddigt haha..

Jag och min vän Pebbles, som även är manager på Sway

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s