Happy valentines day!

Hade den mysigaste kvällen med baby på alla hjärtans dag! Vi träffades på Epsteins bar LES  över en öl där Jordan hade varit och kollat på basket matchen. I ena hörnet av baren stod en jättebukett med röda rosor och brudslöja och jag kommer ihåg att jag tänkte att det var en väldigt välbekostad bukett för att bara stå där på en bar. När vi skulle gå vidare till restaurangen stod Jordan där med jättebuketten, dem var till mig!

Han tog mig vidare till en jättefin restaurang/lounge som heter Beauty and Essesx (också i Lower East) och där åt vi mysig middag och drack cocktail. Vi skulle ha fortsatta ut men jag var sjuk hela den dagen och hade ingen energi över, dessutom hade jag en enorm bukett med blommor att bära på haha. Vi tog taxi hem till mig och bara myste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s