LIV and no sleep

Vår sista dag blev en väldigt produktiv dag och natt utan sömn överhuvudtaget. Vi vaknade rätt tidigt (eller snarare vaknade jag rätt tidigt och tvingade Jordan att gå upp så vi inte skulle förlora massa tid) Trött begav vi oss till stranden och mös där några timmar, så himla skönt med trettio grader och sol! Jag vill ha sommar alltid!

Sedan chillade vi på hotellrummet ett litet tag och gjorde oss i ordning för att gå ut på stan. Vi gick runt i typ sex timmar igen haha. I olika affärer och vi stannade för att äta middag på en jättemysig lite thai restaurang. Jordan köpte en helt ny outfit för att vi skulle gå till LIV, som vi hört är den bästa klubben i Miami. Utanför New York är dem ibland sjukt tråkiga när det gäller outfit, killarna ska ha skjorta och finskor och sånt skit vilket inte är alls Jordans stil haha. Så han fixade finskor, skjorta och tom. kavaj till det här stället.

Det roliga var att när vi kom dit såg vi killar i tshirts! Han kunde definitivt haft på sig vad han ville haha. I Vegas är dem rätt så stränga med sånt beroende på klubb. Och de värsta var de gamla rika gubbarna haha, dem var överallt! New York skulle aldrig släppt in dem haha. Förstod inte riktigt varför denna klubben ska vara den bästa i Miami men samtidigt hörde vi att det är på söndagar Wayne, Drake och alla dem är där och att musiken är helt annorlunda. Måste säga att vi hade jäkligt kul ändå, men så blir det ju oavsett var man är med sin bästa vän!

Vid kvart i fyra moonwalkade vi ut från LIV och upp till 34 våningen där vårt rum var. Snabbt fick vi packa ihop sakerna för sen var det dags att ta taxi till flygplatsen. Måste erkänna att jag inte minns någonting från taxiresan överhuvudtaget och att jag stod och svettades för jag inte kunde hitta mitt id innan vi gick på planet. Det var definitivt första gången jag festat ända till det är dags att åka hem haha, konstig känsla att bara skippa att gå  och lägga sig!

Helt jävla underbar liten semester dock, februari har varit fantastiskt!

Vem orkar knäppa gylfen på semester?

Hälsade på den andra Lucys (mitt jobb) som finns i Miami! Måste säga att den var rätt liten och lame, vår restaurang i NYC är mycket bättre!

Beställde in Sake, japanskt risvin, för första gången. Ingen favorit, bytte rätt snabbt ut den mot en Margarita!

Exalterad. Så fort jag inte har smink på mig ser jag fem år yngre ut

Min stiliga man

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s