Almost there

Jag är EXTREMT nära med att vara HELT klar med min visa ansökning, kan inte vänta!! Sen blir det ju just det..att vänta haha. Men jag vet att det kommer gå bra! Vill bara få detta överstökat med ASAP! Får ju inte jobba emellan mina två visan så det blir plötsligt en massa tid för träning, äta rätt och matlagning. Är jäkligt sugen på att plocka upp lite barnsvaktsjobb medan jag väntar, vi får se.

Dessutom vill jag göra en juice cleanse nu efter födelsedag, alla hjärtans dag och Miami. Kan behövas. Har ni testat det? Måste bara köpa en juicer och kilovis med organiska frukter och grönsaker.

Förresten första dagen hemma efter Miami låg jag i Jordans soffa HELA DAGEN. Kunde inte förmå mig att göra något annat haha. Men jag antar att jag mådde som jag förtjänar (förutom att jag varit förkyld jättelänge, det förtjänar jag inte!) Jordan var på jobbet så jag var ensam hemma och tog mig inte hem till mig förrän sju på kvällen.

Igår var det visa arbete för hela slanten. Förresten tappade jag rösten helt dagen efter min födelsedag haha och den är nästan tillbaka nu, en vecka senare! Antar att det blir så när man festar och är sjuk samtidigt. Men jag mådde ju så bra!

Nu har jag bara en liten sak med mitt visa att göra och att springa runt från min modellagentur (som sponsrar mig!) till juristbyrån på måndag. Så nära!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s