When we were kids

Vet inte riktigt varför mina bilder inte förs över direkt från min iphone till min macbook, ilandsproblem antar jag. Annars då? Vaknade upp hos Jordan och sprang lite ärenden i stan. Kom på i sista sekund att jag var inbjuden på en filmvisning som jag måste gå på (jag är faktiskt med i filmen!) Gjorde mig i ordning och skyndade till East Village. Utanför stod det hur många brandbilar och brandmän som helst, och folk som fotade, tydligen brann det i byggnaden bredvid. Lyckades ändå komma in för att sen upptäcka att det var en tio dollars cover. Men nej, det blev ingen filvisning. Hela området blev avspärrat efter jag kom tillbaka för att hämta cash! Otur.

Vandrade runt i East Village och LES och hittade en jättefin liten vintage butik. Blev helt kär i en vit/ljusgrå päls för bara 60 dollar och slog till direkt! Självklart var det en faux fur, skulle aldrig använda en riktig. Det fick bli en födelsedagspresent från papi, tack pappa!

I och med att mina bilder inte förts över så blir det ingen pälsbild just nu men jag kan bjuda på en dagisbild på mig och min syster! Titta vad små vi var! Kan inte komma över hur många mjölktänder man har när man är liten haha, det får ju plats hur många som helst i munnen. Och självklart måste diademet matcha klänningen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s