A weight lifted of my shoulders, literally!

Wohooo! Vilken lätthetskänsla jag har, vilken bra dag det har varit. Allt jag jobbat med de senaste månaderna för mitt artistvisa bar jag runt i min stora väska idag, det var tungt. Månaders arbete och ångest hängde över mina axlar. Jag var orolig och stressad. Jag sprang mellan AMDA, advokatbyrån och min agenturs kontor hela dagen för att få allting gjort. Sen hände det. Jag satt mittemot min advokat och hävde upp papper efter papper, dokument efter dokument och hundratals bilder. För varje grej jag la upp blev min väska lättare, likaså jag. Det var som att prata med en nära vän, så som man känner sig efter man fått prata ut. Tom. Men på ett bra sätt. Lättad, ordagrannt. Nu är det bara väntan kvar, men det kan jag klara av. Jag väntar aldrig ändå, det finns alldeles för mycket man kan får gjort när andra väljer att vänta. Vänta är passivitet. Jag är för aktiv för det.

Ikväll ska jag träffa baby, behöver en drink eller två! Imorgon har jag en laserbehandling på morgonen följt av en casting, en audition och ett möte med min modellagentur. Sen ska vi se Kendrick Lamar på kvällen! Älskar honom. Även det en överraskning från J.

Outfit

fina pälsen

Jag tror han tycker om mig

Clean eating, broccoli, kikärtor, lök och lite bulgur

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s