Bitch don’t kill my vibe!

Kendrick Lamar konsert! Kön för att komma in till konserten gick bokstavligt talat i en cirkel runt hela byggnaden tillbaka till entren haha. Det fanns inte en chans att Lamar skulle komma ut innan alla var inne på Roseland Ballroom så jag, Jordan, Ari, Phil, Gio och hans flickvän stack till en bar som heter Three Monkeys och började festa där.

Den lilla tiden vi stod i kö hade det börjar regna och min fina nya päls gjorde att jag såg ut som en Golden Retriver som någon glömt bort i regnet. Jag ockuperade handtorken på bar toaletten och torkade pälsen fin igen haha. Lagom tills det slutade regna och vi var klara med våra drinkar och shots gick vi in på stället utan att stå i kö.

Och fy fan vad bra Kendrick var! Han uppträdde med alla sina nya och gamla låtar, många kända och några mindre kända och med sig ut på scenen tog han ingen mindre än 50 cent, Ab-soul och Schoolboy Q. Vi shottade en hel del på konserten så minnet efter det är lite suddigt haha. Jag minns att vi tog oss till Santos och att dem spelade skitbra musik på nedervåningen. Sen vaknade vi hemma hos Jordan haha. Vilken bra kväll!

// Kendrick Lamar concert! The line to get in literally went around the building in a circle back to the main entrance haha. There was no way Lamar would come out before everybody was inside the venue so me, Jordan, Ari, Phil, Gio and his girlfriend went to a bar called Three Monkeys and started drinking there. 

Under the few minutes we actually spent in line it started raining and my new fur made me look like a Golden Retriver someone forgot outside in the rain. I occupied the hand dryer at the Three Monkey’s bathroom until my fur looked like new again. When we were done with out drinks it had stopped raining and without standing in line we went in to the venue. 

And Kendrick was so dope! He performed songs from his new album, last years album and a few from his EP. Out on stage he brought 50 cent, Ab-soul and Schoolboy Q! We took a whole lot of shots at the concert so I’m suffering from a minor memory loss after that haha. I remember a few of us went to Santos and that they were playing really good music downstairs. And then I woke up at Jordans place. Such a good night!

Anybody seen my nose?

Lady oct Lufsen, oct jag trot jag är Lufsen! //Lady and the Tramp, and I think Im the tramp. I keep making dog references haha.

Phil and Ari

Me and Ari

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s