Empanadas de queso and Tortillas

På papis och Marianas sista kväll här (efter de kommit hem från Hawaii) gick vi runt i Harlem och handlade lite, åt sushi och sen handlade vi mat. På kvällen bakade jag och papi både Ostpiroger och Tortillas, så himla gott! Försökte lära mig måtten av allting så jag kan göra det själv men allt papi sa var “och så lite mjöl sådär ja” och sen hällde han mjölet,  “Sen så lite vatten, det där blir bra” haha. Jag som är så noga med mina mått var helt förvirrad. Dessutom sa han “Det är viktigt att du har låg värme på Tortillasen…men inte om du är stressad då kör du på hög värme det spelar ingen roll!” Hahah jag kunde inte sluta skratta åt mästerkocken som aldrig använder recept. Både på kvällen och morgonen åt jag piroger med palta (avokado) och te. Kändes som hemma!

//On my dad’s and Marianas last day here (after coming back from Hawaii) we walked around in Harlem, did some shopping, had sushi and went grocery shopping. At night me and dad made both Cheese Empanadas and  Tortillas, it was so damn good! I tried to learn the amount of the ingredients so I can make it myself but all he ever said was ”And then we use some flour” and he poured the flour, “And then some water, that’s good” haha. It was confusing to me who’s always following my recipes! The best thing was when he said “It’s important that you keep the Tortillas on low heat..but not if you’re in a rush then it doesn’t matter”! I was laughing so hard haha. Both that same night and in the morning I had Empanadas with palta (avocado) and tea. It felt like home!

När man inte har en kavel fungerar romflaskan lika bra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s