Couples massage, Greek food and “Beer tasting”

I tisdags hade jag och Jordan världens mysigaste dag, vi utnyttjade nämligen hans julklapp från mig. Solen sken och det var runt tio grader ute när vi tog taxi till ett litet massageställe där jag bokat couples massage! En timme av väldigt välbehövd massage och vila. Kan ju nämnatt precis innan dess hade jag sprungit till en casting och sen direkt till min skola för att hämta noterna till en låt.

Efter massagen promenerade vi med varsin kaffe mot en grekisk restaurang i Brooklyn. Hade läst massa bra omdömen om den och det var så fint ute så den halvtimmen det tog kändes som fem minuter. Vi njöt av en god middag och grekisk öl innan vi mätta, belåtna och avslappnade tog oss till Jordans lägenhet. Vi såg ett avsnitt av Modern Family (bästa showen någonsin!) och bestämde oss för att dra till baren Crown In runt hörnet. På mitt julklappskort stod det “ölprovning” men det blev nog öldrickning mer följt av andra drinkar haha. Bra julklapp va?

// This Tuesday me and Jordan had the best day, we took the whole day to use the things he dhit from me for Christmas! The sun was shining when we took a cab to a small massage spot for a couples massage! One hour of much needed massage and rest. I should mention that right before that I ran to a casting and to my old school to get sheet music. 

After the massage we started walking towards a Greek restaurant also in Brooklyn. I had read so many good things about it and it was so nice outside so the half hour walk felt like five minutes. We enjoyed a nice dinner and good Greek beer before heading back to Jordan’s place. We watched an episode of Modern Family (best show ever!) before walking over to Crown In, the neighborhood bar. On the Christmas card from me to Jordan it said “beer tasting” but this was more like beer drinking, followed by other mixed drinks haha. Great Christmas gift huh?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s