You can’t be both awesome and negative, choose one

Igår var jag uppe kvart i sex på morgonen för att hinna till tre auditions. Skrev upp mig för alla och hur många hann jag göra? EN! Och den började inte förrän klockan ett på dagen. Är man artist i NYC måste man vara beredd på timmars väntande och att tävla mot 500 tjejer som är lika duktiga som du. Och att aldrig ge upp! Ge upp är att förlora, att inte ens försöka. Allt är värt det när man bokar det där jobbet alla ville ha. Eller som igår, jag kunde varit arg för att jag varit uppe i timmar och bara kunde gå till en audition. Om det inte vore för att jag älskade koreografin vi gjorde! Plötsligt var det så värt det, för jag fick dansa. Och jag älskade det.

//  Yesterday I was up at six in the morning to make it to three auditions. I signed up for atheir then and how many did I get to do? ONE! And it didn’t start until 1pm. If you’re an artist in NYC you have to be prepared for hours if waiting around and to compete against 500 girls that are just as good as you are. And to never give up! Giving up is losing, to not even try. The reward is when you book the job everybody wanted. Or like yesterday, I could have been mad for being up early and only making it to one audition. If it wasn’t for the amazing combo I got to do! All of a sudden it was worth it, because I got to dance. And I loved it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s