Tammy’s song

Jobbade med eventföretaget More Then Music igår och dansade på en stor Bar Mitzvah, det var riktigt roligt. Barnen eller de unga tonåringarna var hur gulliga som helst och vid några tillfällen hade jag femton ungar som följde mina dansmoves haha. När festen var slut så kom flera av killarna fram till mig och sa “Bye Tina, Byeee!” och skulle kramas. De är i den där åldern när äldre tjejer är det mest spännande som finns haha.

Tog tåget in till NYC igen och sen taxi till Brass Monkey i meatpacking, där jag inte varit på evigheter. Vi drack några drinkar och firade en kompis kompis innan vi åkte vidare till Sway. Jag var sjukt taggad, men sjukt hungrig för jag hade dansar non-stop i fyra timmar utan mat på festen.

Vi var väl hemma rätt sent och jag fick min grekiska omelett hembeställd och somnade som en bebis.

// I was working with the event company More Then Music this Saturday at a big Bar Mitzvah party and it was really fun. The kids, or young teenagers I should say, were super sweet and a few times I had fifteen of them following my moves haha. When the party was over the boys all went “Bye Tina, Byeee!” and wanted to hug me. I guess they are at that age when older girls is the most exciting thing to them.

I took the train back to NYC and then a cab straight to Brass Monkey, where I haven’t been in forever. We had a few drinks as we were celebrating a friend of a friends birthday before we went to good old Sway. I was totally down tbe party but totally starving after four hours of non-stop dancing and no food.

We came home pretty late but I got my favorite Greek omelette delivered before falling asleep like a baby.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s