TOKYO

Vaknade tidigt imorse och vanligtvis slänger jag på mig kläder och sticker till audition men någonting sa till mig att dubbelkolla innan jag stack…och det visade sig att min audition var inställd! Är himla tacksam att jag fick reda på det INNAN jag kravlade ut i snön (ja, vi har haft en mini snöstorm igen) så jag somnade gott om utan dåligt samvete.

Igår hade jag en heldag med Kristina och Alexa. Vi var på vår gamla skola och tränade, mest mage och rumpa haha. Jag klämde även in en min sång lektion med en jätteduktig sånglärare och pianist. Sen gick vi och anmälde oss på TOKYOs klass på Broadway Dance Center. TOKYO är en extremt duktig koreograf baserad i LA med asiatiska rötter. Han har gjort allt från musikaler till SYTYCD i olika länder och undervisar i hela världen. Han har dessutom varit i lilla Malmö hos Lin på The Hip Drop. Det förvånar mig i och för sig inte, Lin får dit grymma dansare hela tiden! Klassen var helt fantastisk och inspirerande, måste dansa mer!

// Woke up early this morning oct usually I just throw some clothes on and head to the audition but something told me to look it up again before leaving..turn out this audition was cancelled! I’m so grateful I found out BEFORE fighting the snow (yeah, we had like a mini snow storm again) so I fell back asleep without feeling guilty. 

Yesterday I had a whole day with Kristina and Alexa. We went to our old school to work out, mostly abs and butt haha. I even squeezed in a mini voice lesson with a really good voice teacher and accompanist. After the workout we went to Broadway Dance Center to sign up for TOKYO’s class. TOKYO is an extremely good choreographer based in L.A with asian roots. He’s done everything from musicals to SYTYCD in different countries and he teaches all over the world. He’s even been at my old studio The Hip Drop in Malmo! Which doesn’t surprise me because Lin always gets the best teachers there. The class was amazing and very inspiring, I have to dance more!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s