Cocktail Bodega

Igår kväll stack vi ut till ett ställe som heter Cocktail Bodega i LES. En Dj som vi gillar spelade på nedervåningen och det var sjukt packat med folk! Inte bara för att att en bra DJ spelade men för att lokalen är så otroligt liten. Riktigt bra hip hop spelades som väntat och stället sålde även smoothies med alkohol, låter ju sjukt gott och relativt nyttigt haha. Tror det skulle vara lite för mättande att dricka under en utekväll men måste testa det någon gång!

Även igår blev det en grekisk omelett innan läggdags, att jag alltid ska vara så jäkla hungrig när jag druckit.

Grattis i efterskott till alla kvinnor på Internationella kvinnodagen! Egentligen borde kvinnor och ojämnställdhet bli uppmärksammade varje dag men det kan ju vara fint med en speciell dag för oss. Speciellt när man vet bakgrunden till den som min fina pappa ringde och berättade.

Idag var det elva grader ute och solen sken! Bestämde mig för att gå från Brooklyn till Manhattan och det tog mig ungefär två timmar fran Prospect Heights över Williamsburg bridge till Lower East Side. Helt underbart att känna solen i ansiktet. Kan inte vänta tills sommaren!

//Last night we went to a spot called Cocktail Bodega in LES. A Dj that we like was playing on the downstairs part of the venue and the place was packed! Not only because of the good music but this place was so damn small. They played really good hip hop music and Cocktail Bodega sold alcoholic smoothies, sounds so good and kind of healthy haha. It would be a little heavy to drink on a night out but I definitely have to try it sometime!

Once again the night ended with a greek omelette for me, I am always so damn hungry after a couple of drinks!

Happy belated International Womens Day to all the women out there btw! Even though women and inequality should be highlighted every day and not only once a year it’s still nice to have our own day. Especially when you know the reason for that particular day like my dad told me about.

Today it was degrees outside and the sun was shining! I decided to walk from Brooklyn to Manhattan and it took my about two hours walking from Prospect heights, across the Williamsburg bridge and over to Lower East Side. It was amazing to feel the sun in my face and now I really can’t wait for summer!

I didn’t have the time to get a good outfit pic so here’s one when I just got dressed with hair still wet from the shower. I wore high sparkly stiletto heels and to not make it to “pretty” I paired  them with oversized drop crouch pant and a grey tank top with a low cut back. And I used a necklace as a waist jewelry chain!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s