Meetings, gym, fika and hot rollers

Hej finisar!

Idag har varit en rätt lugn och bra dag! Var på ett möte imorse som gick jättebra, berättar mer när jag vet mer! Fick även ett positivt samtal från min manager på Lucys! Och jag sprang till gymmet (det är jättefint väder ute!), tränade och sprang hem igen. Jag ska inte ljuga, jag slocknade i sängen liggandes i spagat efter gymmet haha. Vi ställde nämligen bak klockan en timme inatt så det blev inte lika mycket sömn. Är det idag man gör det hemma också?

Var som sagt ute i fredags och hade en hemmakväll igår med Arvid och hans norrländska vänner. Jag hoppas inte min skånska försvunnit nu! Men idag är jag redo för en utekväll igen. Jag och baby tänkte dra till Gold Bar (har inte varit där på hur länge som helst) och sen till Sway (standard stället haha).

Beställde hem värmespolar till håret för inte så längesen och är sugen på att testa dem. Många jag känner svär på dem och hur mycket tid man sparar. Och det låter bra för mig. Jag är inte den sortens tjej som sitter och lockar hår i timmar, jag blir så sjukt uttråkad. Men om man kan rulla in dem här grejerna, fixa sminket och sen är det klart måste jag ju testa dem!

Hey Guys! 

Today has been a pretty chill but good day! I had a meeting this morning that went really well, I’ll let you know more about it later! I also got a positive phonically from my manager at Lucys. And I ran to the gym (it’s so nice out!), did a workout and then ran home again. I’m not gonna lie, I past out in my bed laying in my side split after the gym haha. It’s the daylight saving today so I missed an hour of sleep last night. Is it today we do that in Sweden?

As I said before we went out this Friday and last night I stayed at home with Arvid and his north swedish friends. I hope I still have my southern accent! But today I am ready to head out again. Me and baby were thinking of going to Gold Bar (I have’t been there in forever) and then sway (which is the standard spot haha).

I ordered hot rollers for my hair a little while ago and I’m excited to try them. A lot of people I know love them and talk about how much time you’ll save which sound great to me. I am not the typeof girl that can sit and curl my hair for hours, I get so freakin’ bored. But if I can roll these guys in, do my make up and then take them out I’m down!

Fika-time with Ashley the other day!

Chai latte made with almond milk and sweetened with agave! From Le Pain on the Upper West Side

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s