Sunday Nights

Det här var några dagar sen nu men, gold bar och Sway var så jäkla kul! Vi kom dit vid halv ett vilket fortfarande är rätt tidigt för New Yorkers och tog varsin drink medan det snabbt började  fyllas upp. Vi träffade några bekanta och plötsligt hade vi ett bord och flaskor. Vi dansade och hade skitroligt tills jag vet inte när innan vi drog vidare till Sway, där börjar minnet bli suddigt haha. Jag kommer i princip ihåg att vi gick in på Sway och ut, illa haha! På hemvägen beställde vi massor av mat men jag slocknade innan jag hann äta vilket ALDRIG händer. Jag tog inte ens av mig sminket, då vet jag att det varit en hård natt!

Jag tog några få bilder inne på Gold Bar men de vägrar dyka upp på min photo stream! Jag fattar inte, detta händer oftast när Jordan är med på bild haha.

//This was a couple of days ago now but, Gold Bar and Sway was so much fun!! We got there around 12.30 which is still early for New Yorkers and we had a drink while the venue was filling up fast. We bumped into the Dj from New Years eve and all of a sudden we had a table and bottles. We were dancing and having the best time when we decided to head to Sway. And this is when my memory is starting to get blurry haha. I pretty much remember walking in to Sway, and leaving! And on the way home we ordered a lot of food that I didn’t even eat because I past out, which NEVER happens! I didn’t even take my make up off, that’s when I know it’s been a rough night!

I took a few pics inside Gold Bar but for some reason they won’t turn up on my photo stream! I don’t get is, this usually happens when Jordan is in the picture too haha.

My hair turned out pretty good to be the first time using my hot rollers!

I know I have to clean my mirror…

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s