If you are not constantly busy, there’s something you’re not doing right

Alltså ibland finns det ju verkligen inte tillräckligt många timmar på dygnet. Denna veckan har jag haft minst en dans audition per dag, två modell castings per dag och sen några sista minuten casting. Jag skojar inte när jag säger att jag är uppe vid sju, för att sen inte få dansa förrän vid tolv tidigast och efter det springa till mina castings. Sen måste man hitta tid för att äta, handla mat, gymma, sova osv.

Jordan skämde bort mig med en middag på min favorit restaurang Chez Oskar mitt i veckan följ av en filmkväll vilket var otroligt välbehövt. Ikväll blir det mys hos min babe och sen utgång imorgon. Jag förtjänar det efter en lång, stressig vecka!

// Sometimes there’s just really not enough hours in a day. This week I’ve had at least one dance audition every day, two model castings and a few last minute model castings. I’m not kidding when I say that I’m up at seven to not be able to dance until noon the earliest and after that run around in between different castings. Then you have to find time to eat, go grocery shopping, go to the gym, sleep etc. 

Jordan spoiled me with a restaurant visit to my favorite place Chez Oskar in the middle of the week followed by a movie night which I needed so bad. Tonight I’m heading over there to just chill and tomorrow I’m ready for a night out! I deserve it after a long, stressful week!

Clearly I was a little to excited to eat this chocolate cake because I forgot the obligatory picture before haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s