Tropical, Westway and Leprechauns

Går kvällen började på Tropical i Little Italy där vår vän Ari var Dj! Vi drack lite drinkar (jag tog det jäkligt lugnt haha) innan vi stack till Westway. Båda ställena var packade med folk och speciellt Westway var riktigt kul! Vi stannade väldigt sent och i taxin hem  följde den vanliga ritualen av matbeställning. Jag tror inte vi gick och la oss förrän halv sex på morgonen.

Tur att jag inte drack så mycket för då skulle jag varit HELT DÖD idag. Men jag mår faktiskt bra! Har påbörjat resan till Atlantic city där jag kommer få betalt för att vara utklädd till en sexig Leprechaun haha. Kommer bli en upplevelse!

// Last night started at Tropical in Little Italy where our friend Ari was Dj-ing! We had a couple of drinks (I took it reeeally easy haha) before we headed to Westway. Both places were packed with people and especially Westway was really fun. We stayed there very late and in the cab home the traditional phone call to the diner was made. I don’t think we went to bed until 5.30am.

I’m lucky I didn’t drink to much otherwise I would be DEAD today. But I feel fine! I just started my trip toward Atlantic City were I will get paid to be dressed as a sexy leprechaun haha. It’s gonna be an experience!

The ONLY picture that got streamed from my phone from last night, I have to do something about this!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s