Happy St. Patricks Day from the Leprechauns!

Lördags giget var faktiskt riktigt roligt, och lätt! Jag checkade in på mitt fina hotellrum och hade ungefär två timmar att bara ta det lugnt och göra mig i ordning. Vi var fyra tjejer utklädde till Leprechauns och vad var vårt jobb? Jag vet fortfarande inte riktigt haha. Managern pa Gypsy Bar var hur gullig som helst och sa till oss att bara hänga, prata med folk och ta bilder tills det stora bandet skulle uppträda. Det blev en jäkla massa bilder med alla möjliga som kom förbi och det var mestadels vårt jobb. Den sista timmen turades vi om att dansa vid sidan av bandet på små podium. Jag tog en öl med tjejerna innan jag åkte upp till mitt hotellrum.

I söndags eftermiddag stack jag direkt från min tre timmars bussresa till en brunch för min kompis Dj. Jag var typ en timme sen så de hade redan beställt vegetarisk mat till mig och övertalat personalen att jag faktiskt existerade haha. Detta mexikanska brunch stället heter Calle Ocho och ligger på Upper West Side. Beställer man en maträtt ingår obegränsad Sangria! Det kan också tilläggas att Calle Ocho har typ tio olika Sangria sorter att välja mellan.

// Saturday night’s gig was actually really fun, and easy! I checked in at my nice hotel room and had about two hours to just relax and get ready. We were four girls dressed as Leprechauns and what was our job? I am still not sure haha. The manager at Gypsy Bar were we worked was super sweet and told us to just hang out, mingle and take pictures with people until the bigger band went on stage. We took a whole lot of pictures with all kinds of people walking by and that was most of our job. The last hour we took turn dancing on little podiums by the band. I grabbed a beer with the girls before returning to my hotel room.

Sunday afternoon I went straight from the bus to Brunch for my friend Dj. I showed up about an hour late and they had already ordered vegetarian food for me and convinced the waitress that I did exist haha. This Mexican brunch place is called Calle Ocho and is located right on the Upper West Side. If you order one dish unlimited Sangria is included! I should also mention that Calle Ocho has like ten different Sangria’s to choose from.

Breakfast anyone?

Feels like Vegas again..

Lobby

When I grow up I want to be like Pearl, maybe a little taller haha..

Leprechaun group pic

The name of our costumes haha

Breakfast!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s