60-day challenge

Se upp, för imorgon börjar min 60 dagars tränings challenge! Det innebär att jag måste träna varje dag i 60 dagar och utöva sk. clean eating. Det innebär mycket frukt och grönsaker, ingen skräpmat, mycket protein och lite kolhydrater. Alla har sin egen form av clean eating men detta är hur jag kommer göra det. Att äta “cleant” är att äta nyttigt, det som kroppen faktiskt vill ha. Som professionell dansare har jag tränat regelbundet sedan sjuårs åldern, först gymnastik sen vidare till andra sporter och dans. Skräpmat har jag aldirg varit speciellt intresserad av och mycket frukt och grönsaker har jag växt upp med. Dock älskar jag choklad, ost och bröd tex. men vem fan tycker inte om det haha?

Jag kommer fortfarande att dricka måttliga mängder av alkohol (dock inga söta, fruktiga drinkar eller annat med 589734864 kalorier) och jag ska unna mig mörk choklad eller lite jordnötssmör tex. då och då så jag inte blir galen och trycker i mig ett kilo godis haha. Jag kommer hålla mig till brunt ris, bulgur, quinoa när det gäller kolhydrater, i små mängder. Och massor av grönsaker. Ska bli riktigt kul med en sådan här utmaning! Imorgon ska jag till gymmet first thing in the morning, önska mig lycka till!

//Watch out, because tomorrow my 60-day challenge starts! That means I have to work out every single day for 60 days and eat clean which means a lot of fruit and vegetables, no junk food, a lot of protein and a little carbs. Everybody have their own form of clean eating but this is how I am going to do it. To eat clean is to eat healthy, the things that your body actually want. As a professional dancer I have been working out regularly since the age of seven, first with gymnastics then onto other sports and dance. I have never really craved junk food and I grew up eating a lot of fruit and veggies. I have to admit i love chocolate, cheese and bread for example but who the hell doesn’t haha?

I will still drink alcohol in moderation (just no sugary and sweet drinks with 93747593 calories) and I am going to treat myself to some dark chocolate or a little peanut butter every once in a while to not freak out haha. When it comes to carbs I will only be eating brown rice, bulgur and quinoa, in moderation. And tons of veggies. It is going to be so fun with a challenge like this! Tomorrow I am going to the gym first thing in the morning, wish me luck!

candy

Can’t wait to rock all these on a morning run or at the gym!

My protein shake turned really pink when I blended the powder with only water

Ready to go do my taxes and then a workout (never mind the dirty mirror haha)

Almond milk serves as excellent light weight for a workout at home!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s