Margaritas and Reggae

Häromdagen träffade jag min fina Kayla (bara någon dag efter vi haft filmkväll med de andra tjejerna) för att dricka Margaritas på Lucys! Vi beställde in en hel karaff av passionsfrukt margaritas och som vanligt var den jättegod. Efter det träffade jag Jordan och massa andra folk och vi stack till en lounge (kan inte komma ihåg namnet) som bara spelade REGGAE den kvällen! Ni kan lita på att loungen blev fullpackad snabbt, till den bredden att man inte kunde dansa utan att krocka med människor och det tog femton minuter att gå till baren eller toaletten femton meter bort. Men jäkligt kul var det iaf! Såklart blev det en runda på Sway innan matbeställning i taxin och läggdags vid halv sex. Väntar fortfarande på bilder från baby!

// The other day I met up with my lovely Kayla (just a couple of days after our movie night with the rest of the girls) to have margaritas at Lucys! We ordered a whole pitcher of passion fruit margarita and of course it was delicious. After that I met up with Jordan and a bunch of other people and we went to a lounge (I can’t remember the name) that only played REGGAE that night! You better believe it got packed quickly, to the point that you couldn’t dance without bumping in to people and it took fifteen minutes to get to the bathroom or bar 30 feet away. But it was a whole lot of fun! Of course we stopped by Sway before ordering food from the cab and went to bed around 5.30. I’m still waiting for a couple of pictures from baby!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s