Southhamptons love

Vilken fin liten semester jag och min kärlek har varit på. I tisdags tog vi bilen och körde ut längst ut österut i NY, till paradiset Southhampton som ligger på Long Island. Solen sken hela vägen och det var jättefint att köra där. Jag har aldrig sett så stora vackra hus och när Jordan sa att alla husen var sommarhus så dog jag haha. Alltså det var helt sjukt fint i Southhamptons, litet, en kritvit jättelång strand, små antik butiker och restauranger och söta hotell. Det kändes så bra att vara borta från stan lite, vid stranden utan en människa där. Vi åt middag, sov på hotell, drack champagne i sängen, vandrade runt och på vägen hem stannade vi på en jätte outlet med massor av roliga butiker. Det blev en hel del träningskläder för både mig och Jordan! Så skönt att komma bort.  Jag längtar tillbaka redan!

What a nice little vacation me and my love just had. This tuesday we took the car and drove east in New York to the paradise Southhampton in Long Island. The sun was shining the whole time and the drive there was really pretty. I have never seen houses as pretty and big in The Hamptons and when Jordan told me that those were all summer houses I almost died haha. It was incredibly beautiful there, small, a long white beach, small antique shops, restaurant and cute hotels. It felt so good to get away from the city for a little bit, to the beach were not a single person was but us. We had dinner, slept at hotel, had champagne in bed, we were wandering around and on our way home we stopped by an outlet with tons of shops. We both got a whole lot of workout clothes. So nice to get away, I can’t wait to come back!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s