Every day is a new beginning

Påskmiddagen med Jordans familj och släkt var jättemysig! Vi åt förrätt, huvudrätt och dessert på den italienska restaurangen Caffe E Vino, måste besökas igen. Jag var duktig och höll mig till linssoppa och sallad men unnande mig en ricotta cheesecake till efterrätt.

Träningen går jättebra förresten, har inte missat än enda dag och äter väldigt nyttigt med mycket protein och lite kolhydrater. Känner redan skillnad, är starkare och mer tonad och idag upptäckte jag att ett linne som inte passade på min födelsedag sitter perfekt nu haha.

Idag efter träningen träffade jag Elina, en jättesöt tjej som gick i ettan när jag gick i trean på gymnasiet. Nu är hon är och ska dansa i två månader och det var ett år sen hon tog studenten. Herre vad fort tiden går haha.

Ikväll blir det middag ute med babe sen utgång! Min vän Erik är här också ett par veckor så jag måste passa på att träffa honom!

//The Easter dinner with Jordan’s family was great. We had appetizer, entree and dessert at the italian restaurant Caffe E Vino, I have to come back to that place! I was doing good and ordered lentil soup and salad but treated myself to the ricotta cheesecake for dessert.

The workouts are going great btw, I haven’t missed a single day and I eat very healthy with a lot of protein and less carbs. I can already feel the difference, I am stronger and more tones and today I discovered that a top that wouldn’t fit on my birthday is perfect on me now haha.

Today after my workout I met up with Elina, a super sweet girl that went to the sam high school as me, but two years younger. Now she’s here and is going to dance at BDC for two months. It was a year ago SHE graduated, time goes by so damn fast haha.

I.M.O.K

Busted! I caught J buying a cookie while we were waiting for our healthy burgers without fries haha. He is doing the challenge too!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s