Atlantic City Life

Jäklar vad jag har det bra här! Jobbade igårkväll och var ledig  idag (fram till halv tio ikväll) så jag och en annan dansare var och åt i cafeterian, gick och gymmade på ett annat Hotel, hängde i en utomhus jacuzzi och bara tog det lugnt. Detta är livet! Somnade en stund på mitt hotell rum och nu är jag uppe för att göra mig i ordning inför ikväll. Dansar till och från fram till klockan tre på morgonen sen tar jag bussen hem till NYC vid fyra. Har en hel dag med dans audition prep och föreläsning om hur man bokar reklam jobb! Cheers to the weekend!

// Damn I’m having the best time here! I danced last night and was of today (until 9.30 tonight) so me and another dancer went to eat in the cafeteria, did a workout at a gym at a different hotel, spent time in an outdoor jacuzzi and just relaxed. This is life! I fell asleep for a little bit in my hotel room and now I’m up to get ready for tonight. I am dancing of and on until 3am and then I’m getting on the NYC bus at 4am. I have a whole day in front of me with dance audition prep and a meeting about how to book commercial work. Cheers to the weekend!

I am getting better at using my hot rollers every time I try!

One of all my thousand outfits as a dancer at Taj Mahal

Boardwalk

Revel Hotel

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s