Summer in New York

Igår och idag har vi haft riktigt sommarväder här! Idag vaknade jag upp till en väderprognos som sa 23 grader och sol! Så jäkla härligt. Jag var uppe i tid och sprang ärenden och nu blev jag precis klar med tvätten, allting är roligt när det är varmt ute, till och med att tvätta. Och alla New Yorkers kommer till liv, överallt utomhus är det folk som bara hänger i solen och pratar, mer leenden på allas läppar. Jag ska träffa Jordan lite senare och vi ska springa i Prospect park i Brooklyn. Förutom det har jag inga andra planer än, jag vet bara att jag vill vara ute hela dagen…kanske grilla?

Lägger upp lite blandade bilder från några dagar sen, ett par bilder från Gold Bar, mat osv. Enjoy!

//Yesterday and today we have had real summer i New York! I woke up this morning with and it was over 70 outside! So damn nice. I was up i time, ran some errands and now I just finished my laundry, everything is fun when it’s hot outside, even laundry. And all the New Yorkers come to life, everywhere outside there are people that are just hanging out, talking to friends, and I see more smiles on peoples faces.  I am meeting up with Jordan a little later today and we are going to run i Prospect park, Brooklyn. Other then that I don’t have any plans yet, all I know is that I want to be outside…maybe BBQ?

I’m uploading some pics from the past few days, a couple of pictures from Gold Bar, food etc. Enjoy!

Tina Erik Arvid

After Gold Bar. J apparently likes to fold in his fork into the falafel foil haha

My hood

Pink protein pancake!

Healthy peppermint chocolate chip smoothie!

 

One thought on “Summer in New York

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s