Change is the only constant

Nu när Arvid har flyttat till Sverige kände jag att det var dags för en förändring i lägenheten. Vår soffa satt bokstavligt talat på golvet med benen utstickande åt sidorna haha. Så i måndags köpte jag en ny, stor, stadig soffa och nya bord. Jag städade hela lägenheten noggrant i tisdags så nu är den perfekt. Jag är redo för ett år till i Harlem!

Now that Arvid moved to Sweden I felt that the apartment needed a change. Our couch was literally on the floor with its legs sticking out the sides haha. So this monday I got a new couch, a big, sturdy one and new tables. I deep cleaned the entire apartment on tuesday so now finally it’s in perfect shape. I am ready for another year in Harlem!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s