MIAMI

På onsdag kvällen kom Amanda och mammut till New York och de hade en hektiskt dag shoppandes överallt, jag vägrade gå med dem så vi möttes efter min audition för lunch. På kvällen åt vi middag ute med Jordan innan vi stack hem och packade! I skrivande stund sitter jag i Miami, i lobbyn på ett fint hotell i North Beach. Ah, det är så härligt, jag njuter av varje stund. Igår trodde jag jag var smart så för att slippa linjer runt halsen från bikinbrännan lät jag banden ligga löst. Vanligtvis funkar detta rätt bra för att jag rör mig så bandens position skiftas över. Inte denna gången, för jag somnade. Jag har en märkbar rosett mellan brösten och trådar som leder till den, skarpa streck är det också haha. Men vem bryr sig, jag har ju en vecka på mig att sola bort det!

My mom and sis arrived wednesday night and spent thursday day shopping. I refused to come with them so after my audition we met up for lunch and at night we had dinner out with Jordan before going home to pack! I this very moment Im sitting in the lobby of a nice hotel in North Beach, Miami! It’s wonderful, I enjoy every minute of it. Yesterday I thought I was smart so to not get tan lines from the bikini straps around my neck I let them hang loose on my body. Normally this works fine since the straps move as I move but this time I fell asleep. I now have a distinct bow between my boobs and sharp lines leading to it haha. But who cares, I have almost a week to tan it away!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s