Tinasnewyork is moving away from home!

Har inte uppdaterat på ett tag för en stor förändring är på väg att ske, Tinasnewyork ska nämligen flytta hemifrån! Jag och mina vänner på möllan är helt ense om att det är det bästa för båda då möllan kommer gå igenom många förändringar och jag är redo att bli självständig. Självklart kommer jag som sann Malmö bo och möllan entusiast alltid stötta mina vänner och se när möllan.nu växer.

Snart kan ni hitta mig på tinasnewyork.wordpress.com!

I haven’t updated the blog in a little while because a big change is about to happen, Tinasnewyork is moving away from home! Me and my friends at möllan are totally on the same page with this since möllan is going to go through a lot of changes and I am ready to go solo. Obviously I will continue to support my friends and watch the website grow.

Soon you can continue to follow me on tinasnewyork.wordpress.com!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s