Post vacation hustle

All good things come to an end, eller inte! Det var tråkigt att Amanda och mammut var tvungna att åka hem direkt efter vår fina semester men jag var ju tvungen att komma tillbaka till jobbet igen och fortsätta med mitt New York liv som jag är förälskad i. Bara någon dag efter var jag i Atlantic city och dansade som vanligt, sprang runt på castings i NYC bla. för Gucci(!), gick på auditions, tog balettklasser på Alvin Ailey skolan, gick på gymmet, festade och allt annat som hör till mitt vardags liv. Borta bra men hemma lika bra!

All good things come to an end, or not! It’s always sad when my family has to go home but I had to come back to work and continue with my city life that I am in love with. Just a couple of days after Miami I was back in Atlantic city dancing, ran around to castings in NYC, one for Gucci(!), took ballet classes at Alvin Ailey, went to the gym, partied and everything else that my everyday life consists of. I love vacations but I love home too!

IMG_4061 IMG_4064 IMG_4066 IMG_4067 IMG_4068 IMG_4071 IMG_4072 IMG_4076 IMG_4079 IMG_4081

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s