We’re up all night to get lucky

Jag och baby gick till French Montanas launch party för ett par veckor sen på Greenhouse, helt fullpackat med folk och riktigt bra musik såklart! Tog inte en enda bild..Jag har även haft filmkvällar och solat i Central Park med tjejerna..inga bilder där heller. Dessutom bokade jag ett skådespelar/modell jobb i en musikvideo för en väldigt talangfull sångare, Jon Bellion. Videon utan editing såg så jäkla cool ut, kan inte vänta tills den släpps! Inga behind the scenes bilder där heller. Asså hallå haha, MÅSTE blir bättre på att ta bilder. Däremot kommer jag ihåg att ta bilder när min pojkvän och roommate planterar i deras bakgård, i taxin på väg till fester, bilder på poliser som kollar på CSI och bilder på min morgon Dirty Chai Latte. Se nedan!

Me and baby went to French Montanas launch party a couple of weeks ago at Greenhouse, it was packed with people and of course the music was great. I didn’t take a single picture. I have also been to movie night and chilled in Central park with the girls, no picture there either. I booked an acting/modeling job in a music video for a very talented singer, Jon Bellion. The video before editing looked sick, I can’t wait till it gets released! No behind the scenes pictures there either. I HAVE to get better at taking pictures. On the other hand I remember to to capture the moment when my boyfriend and his roommate is gardening in their backyard, in cabs on my way to parties, pics of policemen watching CSI and pictures of my morning Dirty Chai Latte. Take a look below!

IMG_4153 IMG_4155 IMG_4164 IMG_4169 IMG_4170 IMG_4171 IMG_4175 IMG_4184 IMG_4239 IMG_4238

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s