Here!

Det känns så bra att vara hemma, och att Jordan följde med mig! Har aldrig tagit med mig någon hem och mina föräldrar och resten av familjen är överlyckliga för alla älskar honom. Igår tog vi det lugnt, vi var båda jetlaggade (fast jag måste säga att jag klarade mig utan en tupplur!) Stackars baby sov lite under dagen, kunde inte sova på natten och kollade på NBA klockan fem imorse ahha. Jag var uppe halv tio, sprang till min systers rum och hon sov och sa till mig att stänga dörren haha.

Igår hann vid med lunch och middagen med mammut och Amanda och emellan det stack vid till Emporia med papi, lustigt att det shoppingcentret inte ens existerade senast jag var hemma.

Idag är det lite finare ute och jag tänkte ge Jordan frukost på sängen (bästa sättet att säga till någon att det är dags att gå upp) sen ska vi traska runt i malmö, kanske trampa trampebåt haha? och äta falafel på rosengård. Ikväll kommer Micke och Ia ner från Kalmar så det blir familjemiddag. Sen ska vi försöka möta upp Filip, Svinet och Felicia och ta en öl på Möllan eller Lilla Torg. Efter det går drar vi nog ut!

It feels so good to be home, and that Jordan came with me! I have never brought anybody home and my family is so excited because they all love him. Yesterday we took it really easy cause we were both jet lagged (I actually did pretty good!) but poor babe slept during the day and then he couldn’t sleep at night so he was watching basketball at like 5am. I was up at 9.30am full of energy, ran to my sisters room who was still sleeping and she told me to shut the door and let her sleep haha.

Today it looks like its a little nicer out so we are going to walk around in Malmo, maybe take the pedal boat around the canal here haha, and later tonight we are having family dinner because my brother and his girlfriend are coming down from Kalmar. After that we are meeting up with Filip, Svinet and Felicia for a beer at Lilla Torg or Mollan and then we are probably heading out! 

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s