Dinners, Shopping, Bars and Babel

Jag och Jordan hade det så jäkla roligt hemma tillsammans. Vi shoppade (jag vet, shoppa i malmö när man bor i New York haha) åt massor av mat, var ute på barer och en runda till babel, träffade flera av mina vänner, hängde med min bror och hans flickvän och med min syster. Vi hann även med familjetid med mammut och papi. Tiden gick så fort och plötsligt skulle J åka hem igen. Se nedan för malmöbilder innan vi åkte till Köpenhamn!

Me and Jordan had such a good time at home. We went shopping (I know, shop n Malmo when you live in New York haha) had tons of food, went out to bars and Babel, met some of my friends, hung out with my brother and his girlfriend and my sister. We also made sure we had time for my mom and dad. The time went by so fast and all of a sudden it was time for J to leave. Look below for Malmo pics before we went to Copenhagen!

Image

 

ImageImageIMG_4279

IMG_4294 IMG_4295 IMG_4298

 

Family pics, Fika time and Babel!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s