More Malmö

Sista dagen innan J åkte hem hängde vi i malmö, åt falafel på rosengård med min syster, shoppade det sista åt Jordan, åt middag hos papi och bara myste. Han åkte tidigt igår morse men det känns som han varit borta länge. Men jag njuter av att bara vara hemma och mysa med familj och vänner. Igår var jag på amerikanska ambassaden i Köpenhamn för att fixa det sista med mitt visa, nu är det klart på riktigt! På kvällen drack jag vin och kollade på film med mami. På morgonen sprang jag ända till småbåtshamnen som jag och Jordan gjorde två gånger av de fem dagar han var här.  Idag var jag med min syster, mammut och min syrras kompis. Vi grillade på balkongen tills det började åska haha. På kvällen träffade jag Josefina och Miranda över en öl på lilla torg, vi tog igen två års händelser och hade det jättemysigt. Imorgon åker jag till släkten i Karlskrona efter en fika med Bella och Lunch med Zumo!

Last day before J went back to NY we hung out in Malmö, ate falafel at Rosengård with my sister, picked up the last thing Jordan needed, had dinner at my dads place and just had a good time. He went home early in the morning yesterday and it already feels like he’s been gone for a long time. But I am enjoying being here with my family and friends. Yesterday I had to go to the American embassy in Copenhagen to get the last step done with my visa, now I am good to go for real! In the morning I went on a long run on the beach, the same route that I did with Jordan two days out of the five he was here. I spent the day with my sister, mammut and my sisters friend. We had a little BBQ on the balcony before it started raining haha. At night I met up with Miranda and Josefina over a beer at Lilla Torg, we caught up on two years of events and had the best time. Tomorrow I am visiting most of my family in Karlskrona after having fika with Bella and lunch with Zumo!

Sorry that my pics are pretty much in the opposite order as they should be! I am still learning this platform. So if you look at them last- pic- first it will all make sense 🙂

IMG_4449 IMG_4448 IMG_4441 IMG_4440 IMG_4439 IMG_4434 IMG_4431 IMG_4425 IMG_4423 IMG_4424 IMG_4422 IMG_4436 IMG_4418 IMG_4414 IMG_4408 IMG_4407 IMG_4406 IMG_4400 IMG_4401  IMG_4397 IMG_4394 IMG_4391 image[65] image[66] image[67] image[70] image[72] image[75] image[76] image[77]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s