Lilla Torg

Dagen efter midsommar åkte vi hem tidigt för jag kände att jag hade tusen saker att ta itu med innan jag ska hem. Jag glömde att det var en väldigt röd dag, INGENTING var öppet! Man är ju van vid New York där allt alltid är öppet haha. Det var bara till att sticka hem och få ett ordentligt träningspass. Jag har varit duktig och tränat väldigt regelbundet denna semestern, det är lätt att man känner att det inte finns tid när man hälsar på hemma. På kvällen åt jag middag hos papi och Filip, Felicia och min farfar var också där. Himla mysigt! Kvällen slutade med en flaska rödvin på Lilla Torg med Filip och Felicia.

The day after midsummer we left early because I felt that I had a lot to do in Malmo, but since it is a holiday EVERYTHING was closed. Living in New York, that never happens haha. So I went home and got a really good workout in. I have been working out regularly this vacation, its easy to feel that there is not enough time when you go home to visit family and friends. Night time I went over to my dads place for dinner and I invited Filip and Felicia, my grandpa was there too. It was a great time! The night spontaneously ended up with me Felicia and Filip sharing a bottle of red wine at Lilla Torg.

Image

ImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s