Midsommar!

På Midsommarafton vaknade vi av åska och regn, typiskt svenskt sommarväder haha. Men det blev faktiskt riktigt fint sen under dagen. Vi åt frukost och promenerade över till min mosters hus, kollade på hennesfina trädgård och drack rose i solen. Vi gick tillbaka för att fira midsommar med middag och snaps såklart! Det fanns så mycket dricka och så mycket mat och kilovis med jordgubbar som det ska vara på midsommar! Vi spelade kubb i trädgården och hundarna lekte innan jag och mammut promenerade över till min moster igen en stund, hon bor så nära. Det kändes bra att vara hemma på denna högtiden och extra bra att jag firade med min familj.

The day of Midsummer we woke up to thunder and heavy rain, typically swedish summer haha. But it actually cleared up and turned into a beautiful day. We had breakfast and went over to my aunts place, looked at her garden and had rose in the sun. We went back over to my grandpa’s place for Midsummer dinner and snaps! (kind of like shots of different liquor). There was so much food and so many drinks, like a typical Midsummer in Sweden haha. We played kubb (another swedish game I think) and walked over to my aunt for a second again. They live so close. It felt good to be home for this holiday and I am especially grateful that I got to see my family!

Image

Image

Image

Image

Image

ImageImageImageImageImageImage

Image

Image

Image

Image

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s