Siesta, Triangeln and Västra hamnen

Dagen innan midsommar träffade jag Bella och vi drack kaffe i solen på Siesta och pratade om allt möjligt i timmar. Efter det träffade jag en av mina bästa vänner Zumit och åt Thai på Triangeln följt av gelato på Västra hamnen. Det var riktigt sommarväder ute!

På eftermiddagen tog jag och mammut tåget till Karlskrona för att fira midsommar med Inger och morfar och träffa min moster. Tåget var försenat så när vi kom fram satt vi och drack te, åt lite mat och hoppade i säng.

The day before midsummer (a swedish holiday) I had coffee with Bella in the sun at Siesta. We talked about everything for hours. The weather was great! After that I met up with one of my best friends, Zumit, and we ate Thai at Triangeln followed by gelato in Västra hamnen. 

In the afternoon me an mommy got on the train to Karlskrona to visit the rest of my family and celebrate midsummer. The train was delayed so we got to Inger and my granddads place pretty late so we had tea, ate some food and jumped into bed. Image

Image

Image

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s