Two more days

Godmorgon bloggen! Har verkligen vant mig vid tiden nu, är uppe runt tio varje morgon och lägger mig runt tre. Det motsvarar fyra på morgonen och nio på kvällen i NYC! Igår var jag och papi uppe vid åtta för att åka till höganäs. Jag ville kolla på handgjorda keramik och glas grejer att ta hem till Jordans föräldrar. Hittade några riktigt fina saker som blir fina presenter! Kom hem och åt och tog sen en fika med Jimmy, fick även träffa hans lilla son som är otroligt söt! På kvällen hade vi lite folk över och jag blev utvald till bartender och gjorde margaritas  hela kvällen. Filip hälsade på lite senare och vi satt och lyssnade på musik hela kvällen!

Good morning blog! I really got used to this time change, I get up around 10am and go to sleep at like 3am, in NYC that means 4am and 9am! Yesterday me and my dad got up around 8am to go to Höganäs, I wanted to look at some handmade glass and ceramic art to bring back for Jordans parents. I found some really nice things that I think they’re gonna like. I got home, had lunch and then I met up with Jimmy and his little one year old son who was the cutest thing ever. At night we had some people over and I was the designated bartender and made margaritas all night haha. Filip stopped by later and we ended up listening to music  for the rest of the night!

Image

ImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s