First day back

New York visar att nu är semestern slut direkt efter att man kommit tillbaka. Det är som att staden har stannat upp för och när du är tillbaka börjar allting direkt. Första dagen i New York var ganska så lugn. Jag och baby sprang milen på morgonen och sen gick vi och åt bruch på Tom's Diner i Brooklyn. Efter det hämtade jag upp checkar hos min agentur, köpte lite smågrejer som jag behövde och packade upp resten av väskan. På kvällen möttes vi upp igen och stack ut, till Blind Barber. Där träffade jag Serge som jag inte sett på jättelänge sen han flyttade till LA! Kvällen slutade med mat från dinern.

New York lets you know that its not vacation anymore instantly when you get back. Its like the city has been put on hold and everything starts right when you come back. First day back was great and somewhat chill. Me and baby went on a 7 mile run in the morning followed by brunch at Tom's diner in Brooklyn. After that I picked up paychecks, bought some stuff I needed and unpacked my bag. At night we met up again and headed to Blind Barber (where I met my friend Serge that I havent seen in forever since he moved to LA!) and then late night diner food. 

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s