Model problems

Vaknade tidigt idag för att springa runt på castings-i ösregnet. Panik när jag knappt kunde få av mig mina tajta jeans som blev ännu trängre när dem är blöta. Kom hem och drack en kopp women’s energy tea, tog på mig läsa jeansshorts och nu är jag fit for fight igen! Vill hinna hitta en fin klänning idag innan jobb, jag och Jordan s familj ska nämligen på bröllop på lördag. Och jag kommer jobba röven av mig innan dess så jag har inte mycket tid på mig. Dags att springa till nästa casting, vi hörs senare!

Woke up early this morning to head to castings-in the pouring rain. Panic occurred when my already skinny jeans were almost impossible to take of because they were soaked. I got home, had a cup of women’s energy tea and lout in a pair of loose fitting jeans short and now I’m fit for fight again! I hope I have time to go dress shopping today, me, Jordan and his family are invited to a wedding on Saturday! And I’m working my ass if this entire week so there won’t be much spare time to go shopping. time to go to my casting, I’ll talk to you later!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s