Powerwalk, Movie time, Jane Hotel Rooftop

I torsdags vaknade jag vid sju på morgonen (fortfarande jetlagged?) men lyckades somna om lite. Jag hade ett möte inbokat och två castings, en för kläder och en för ett underklädes företag. Jag kom hem, skickade iväg emails och stack iväg för att ta en jazzklass. Tyvärr var jazzen inställd men jag var lika glad ändå och bestämde mig för att dagen träning fick bli att powerwalka hem istället, också för att slippa rush hour trafiken på tunnelbanan. Jag gick 90 kvarter på mindre än en timme! Mötte upp med Kristina lite senare och vid tog några öl på Heartland Brewery vid Union Square och gick sen på bio, vi såg This is the end. Vet inte om jag ska hata eller älska den haha. Fantastiska skådespelare, fruktansvärd story. Baby råkade vara i närheten på Pourhouse så kvällen slutade med en improviserad utgång, vi hängde på Jane hotels rooftop hela kvällen. Älskar rooftops på sommaren! 

This Thursday I woke up at seven in the morning (still jetlagged?) but managed to sleep for a little longer. I hade a meeting in the morning followed by two castings, one for clothes and one for a lingerie brand. I got home, sent some emails and left again to take a jazz class at Alvin Ailey. The class unfortunately got cancelled but I didn't mind, I just decided to walk home as my exercise of the day, also to not bother with the rush hour on the train. I walked 90 blocks in less than an hour! Later I met up with Kristina and we had a few beers at Heartland Brewery by Union Square and went to the movies. We saw This is the end and I'm not sure if I hate it it or love it haha. Fantastic actor but the plot sucked. My babe happened to be in the neighborhood at Pourhouse so the night turned in to an unplanned night out at Jane Hotels rooftop. Love rooftops in the summertime! 

And..the only pics I took that day was on my power walk haha.

Image
Image
Image
Image
Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s