Happy 4th of July!

Såg just att blogginlägget jag skrev för två dagar sen aldrig blev postat eller vad man säger haha. Så jag får väl sammanfatta vad som hänt i veckan. Vi var ute häromdagen för att fira en kompis som flyttar till London för att spela fotboll! Dagen efter försökte jag hitta en klänning och babe hittade en kostym till bröllopet men jag var tvungen att hoppa på bussen till AC! Jobbade mina två dagar och på 4th of July gick jag till gymmet pa morgonen och sen gick jag och tjejerna till stranden på dagen och på eftermiddagen tog vi några drinkar på Ballys Beach Bar. Hann se ungefär fem minuter av fyrverkerierna innan jag var tvungen att springa upp på scenen och dansa. Sen var det bara att hoppa på bussen två på natten och åka tillbaka till New York.

Idag hittade jag äntligen min klänning! Sprang några andra ärenden och packade väskan (packar alltid för något…) Imorgon blir det bröllops firande och förmodligen våra vänners födelsdagsfirande på kvällen. Ska bli roligt!

I just saw that the blog post I wrote never got posted so I’m going to try and tell you guys what’s been going on the past week. The other day we went out to celebrate our friend Edson who is moving to London to play soccer! The day after me and Jordan went to look for a suit for him and a dress for me. I had to go to AC in the afternoon so there weren’t a lot of time to find the right dress. In AC i worked my two night and the day of 4th of July I had a good workout at the gym, went to the beach with the girls and after that we hit up Ballys Beach Bar. I got to see the fireworks for a few minutes before I had to run on stage and dance. Then back on the bus at 2am! 

And today I found my dress! I ran some other errands and packed my bag (Im always packing for something) Tomorrow we are going to the wedding and then probably our friend birthday celebration at night. Its gonna be a good day! 

(No makeup on the pics below, I wish every woman knew their true beauty and could be comfortable enough to post pictures of themselves without makeup.) 

Image

ImageImage

ImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s