The wedding of James and Christine!

Kom just hem från Jordans kusins bröllop! Det var jättefint och trevligt. Ceremonin hölls i en kyrka vid Columbus och mottagningen inne i en stor lokal på Columbia universitetet där Christine är professor. Vi åt dansade och umgicks med släkt hela dagen. Imorse sprang jag runt och letade klämmor för att hålla mina hot rollers för håret på plats medan Jordan sprang runt och letade efter en skjorta i sista sekund. Jag kommer ut i köket med papiljotter hängandes i hårtestarna och Jordan kollar på en Youtube film om hur man knyter en slips haha. Vilket jäkla par vi utgör haha! Men vi hade i alla fall jättetrevligt med familj och släkt och resten av kvällen ska vi nog ta det lugnt hemma. Vi båda måste jobba dessutom måste jag till AC på kvällen. Vi hörs sen!

We just got home from James and Christines wedding. We had a really good time eating, dancing and chatting all day. The reception was held in a cathedral by Columbia and the dinner was at Columbia University where Christine is a professor. This morning I was running around in Brooklyn trying to find clips that could keep my hot rollers in place and Jordan was looking for a button down last minute. When I come out to the kitchen with my hot rollers hanging down at the end of my hair Jordan is watching a youtube clip about how to tie a tie. What a damn couple we are haha. But we hade a really good time at the wedding and tonight we are probably staying in since we both have to work and I have to go to AC tomorrow night. Talk to you later!

ImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s