Swimwear shoot tomorrow!

Idag på eftermiddagen åker jag ut till Atlantic City, för jag har nämligen bokat en photoshoot! Tidigt imorgon börjar vi fota för ett bikini märke på stranden och på beach klubben på Revel. Får se om jag lyckas ta några behind the scenes bilder annars får ni se resultatet senare. Ska bli jätteroligt!

This afternoon I’m going to Atlantic City because I booked a swimwear photoshoot! Early tomorrow morning we start shooting for the brand at the beach and at Revels beach club. Hopefully I’ll get som behind the scenes pics otherwise you’ll see the result later. I’m excited!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s