Belief Photo Shoot!

Vaknade tidigt imorse för att plåta för mina vänners märke Belief! Riktigt snygga streetstyle tshirts, hoodies, jackor mm. Vi fotade en halv dag i upstate New York, som var väldigt fint. Killarna var så glada att ställt upp att modella för dem men jag var bara glad att vara där! Två look books på en vecka nu, två helt olika stilar och märken, ska bli så kul att se resultatet!

I woke up early this morning to shoot for my friends brand Belief! They have really nice streetstyle tshirts, hoodies, hats etc. We shot for half a day in upstate New York that was very pretty. The guys were so happy that I wanted to model for them but I was just happy to be there! Two look books in a week now, for two completely different styles and brands, cant wait to see how it turns out!

IMG_4680 IMG_4683 IMG_4685 IMG_4689 IMG_4688 IMG_4690

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s