Greenhouse night

Dagen efter plåtningen fick jag sova ut lite, förde över alla bilder jag tagit det senaste året till min hårddisk, tog en modern klass (trodde jag skulle dö när jag insåg att det var en Graham teknik klass med en sträng lärarinna och endast Alvin Ailey studenter helt klädda i svart-och jag) Men det gick bra haha. Jag jobbade några timmar stack hem, gjorde mig i ordning för att sen möta upp baby i LES. Vi hade en drink på Epsteins, en drink på Home Sweet Home (där vi upptäckte att tisdagar är tydligen gaykväll) innan vi stack till Greenhouse för fler drinkar, svinbra musik, packat med folk och massa dans. Älskar utekvällar!

The day after the photoshoot I got to sleep in a little, I transferred all my pics from the past year to my hard drive, took a modern class (I was terrified when I realized it was a Graham technique class with a strict old lady teaching, ONLY Alving Ailey students there all dressed in black- and me) Haha, but the class went well. I worked for a couple of hours after class, then at night I met up with baby on the LES for a drink at Epsteins, a drink at Home Sweet Home (that apparently have their gay night on tuesdays) before more drinks, the best music and a lot of dancing at Green house. I love nights out!

IMG_4663 IMG_4669 IMG_4673 IMG_4671

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s