Nike Lunarglide and Swedish boys

IMG_4695Sitter på Starbucks i Atlantic City och mumsar på en äggvite, spenat och fetaost-wrap med en grön te latte med sojamjölk. Och jag har precis köpt nya Nike löparskor! Har verkligen behövt ett par som har mer support när jag springer en mil eller längre så det fick bli ett par Nike Lunarglides i en fin orange färg. Och nu vill jag ha shorts, sport bhar och tights i samma färg. Alltid samma sak haha.

Igår jobbade jag på Ego lounge inne i Taj Mahal. Vid baren satt en hel rad med blonda killar som såg EXTREMT svenska ut. Plötsligt kommer två av killarna upp till min platform med en servett där det står SVERIGE?<3 Haha de såg att jag var svensk med!

I am sitting at Starbucks right now with a spinach, eggwhite, feta wrap and a soy green tea latte. And I just got a pair of new running sneakers. I’ve been needing a more supportive pair of sneakers for more long distance running, when I run for 7 miles or more. I asked the guys at the Nike store and they all recommended the Nike Lunarglide so I got thos in a nice orange color. Now I just want a matching top, sportsbra and tights haha..

Last night I worked at the Ego Lounge inside the Taj Mahal here in AC. By the bar a whole row of blonde guys were sitting and they looked EXTREMELY swedish. All of a sudden two of them comes up to my platform with a napkin saying SVERIGE?<3 They could see that I was swedish too!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s