Dinner date and new roommate

Igår kväll bjöd Jordan ut mig på middag och jag valde den helt vegetariska/veganska Thai restaurangen Pukk i LES. Alltid lika gott där! Jag valde thai pannkakor som förrätt och curryn med fake anka som huvudrätt (säger man anka på svenska? det låter så konstigt haha) och vi delade på en karaff hemmagjord sangria. Vi åkte hem till mig för en gång skull och myste hemma. I morse var baby uppe vid halv åtta för att skaffa mitt modem för internetleverantören skulle komma och installera mitt wifi samma morgon. Efter mitt internet var fixat och Jordan var på jobbet sprang jag till tre olika affärer bla, Target och köpte städgrejer, papperskorg, hudvårdssaker, mat och tusen andra saker. Var helt svettig när jag kom hem haha. 32 grader i New York känns som 40 pga den höga fuktigheten. Städade resten av dagen och gjorde i ordning min nya roommates rum. Och nu är hon här! Maria ska vara chefskonditor på det svenska cafeet FIKA här i New York och hon kommer nog stanna med mig tills mitt kontrakt går ut. Jag får akta mig för alla godsaker som kommer finnas i lägenheten från och med nu haha. Kommer bli jättebra att bo med Maria tror jag, första gången jag bor med en tjej!

Last night Jordan asked me out to dinner and I chose the vegetarian/vegan Thai restaurant Pukk in LES. It’s always so good there! I got the Thai pancakes for starters and curry with fake duck as an entree and we shared a pitcher of homemade sangria. We went back to my place for a change and just cuddled at home. This morning baby was up at 7.30 to buy my modem since I was getting my wifi installed the same morning. When the installation was done and Jordan was at work I ran tons of errands. I picked up groceries, beauty supplies, garbage bins, cleaning supplies and more. I was so sweaty when I got home haha. New York heat always feel at least 10 degrees hotter because of the humidity. And now my new roommate is here! Her name is Maria and she is from Sweden as well. She is gonna be the pastry cook at a swedish coffee shop called FIKA! I have to watch out for all the treats and goodies in the apartment from now on haha. I think me and my roommate will get along just fine, first time I live with a girl!

IMG_4711 IMG_4709

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s